Kavels in Ter Borch

De eerste kavels in de Rietwijk

De eerste kavels in de meest noordelijke wijk van Ter Borch zijn al verkocht,  maar er is nog een aantal kavels beschikbaar. De grootte van de kavels varieert van 411m² tot 860m² en de prijzen starten al bij €130.438! Klik in de linkerkolom op Rietwijk voor meer informatie over deze kavels. 

De laatste kavels in de Waterwijk

Als u in de Waterwijk wilt wonen, moet u er snel bij zijn! Op de drie meest zuidelijke eilanden en aan de Woltsingel en de Groningerweg zijn nog enkele kavels te koop, zowel voor vrijstaande als twee-onder-een-kapwoningen. De kavels variëren van 395m² tot 2.244m². en de prijzen liggen tussen de  €142.641 en € 538.000 k.k.

Panorama Scheperseiland
Scheperseiland

 Op deze pagina kunt u altijd het meest actuele kavelaanbod in Ter Borch terugvinden. Voor elk soort kavel kunt u een informatiepakket met inschrijfformulier downloaden. Zie hiervoor de verschillende deelgebieden in de linkerkolom. Algemene informatie over bouwmogelijkheden vindt u in de bijlagen in de rechterkolom onder Meer informatie.

Hebt u een vraag of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Anita Drenth van de gemeente Tynaarlo (0592-266662) of mail naar kavels@tynaarlo.nl.

IMG_5889 AV web Waterwijk Ter Borch